3 Care - gezondheidsprogramma

Vanuit de kern gezond!

Gratis sessie

Onze gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ´normaal´ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen.
Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ´schoon´ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Het 3Care concept biedt vitaliteit dankzij reiniging, celvernieuwing en een gezond voedingspatroon.

Met de juiste voedingsstoffen herstelt het lichaam zichzelf.


3Care is geen dieet, maar een inzicht in de betekenis van voeding en beweging.

Het lichaam is een soort ´verbrandingsoven´ vergelijkbaar met een houtkachel. Als deze vol roet en vuil zit brandt het niet goed meer en moet het worden schoongemaakt. Zo is het ook met ons lichaam: onze stofwisseling komt pas weer goed op gang als het lichaam schoon is.


ESTHER VAN BOHEEMEN-127

3Care helpt je om in 28 dagen je persoonlijke eetpatroon aan te passen en dus de ‘grote schoonmaak’ te starten. Een voedingssupplement is daarbij onontbeerlijk, omdat de hersenen anders een dieet registreren. En dan gaat het alsnog mis. Na die eerst periode kun je je voedingspatroon weer langzaam uitbreiden. Het lichaam blijft in balans, de vetverbranding herstelt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dagelijks een half uur stevig wandelen is al voldoende beweging voor de juiste balans.

Het 3Care gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom, terug naar de basis.

Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op drie uitgangspunten;

Het programma is:

Gratis sessie

Ik ben 3Care leefstijl specialist geworden, omdat ik het concept heel fijn vind. 
In 2021 heb ik kennis gemaakt met 3Care. Ik was meteen enthousiast!
Elk jaar in januari herhaal ik het 3 Care gezondheidsprogramma om de cellen in mijn lichaam op te schonen en onnodige vetreserves los te laten. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Cliënten geven aan dat klachten rondom de darmen, vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, menstruatie en vruchtbaarheid, moeite met afvallen, bloedsuikerspiegelschommelingen verbeteren nadat zij aan de slag zijn gegaan met hun leefstijl!

''Na een maand 'APK' te hebben gedaan, voel ik mij weer zo lekker!''

Bekijk voor meer informatie het filmpje (20 minuten) hieronder of ga naar www.3care.eu.

ESTHER VAN BOHEEMEN-31

Wat is er bij het programma inbegrepen?

Dit zeggen anderen over het 3 Care programma

Eens per jaar, meestal in het begin van het jaar, doe ik een 4 weken 3 care programma aangeboden en geadviseerd door Esther.
 
Het 3 care gezondheidsprogramma zorgt bij mij voor een stabiele en gezonde leefstijl en het bied mijn lichaam de kans om weer terug te gaan naar de basis.
 
Het 3 care programma maakt het verschil omdat het ten opzichte van andere diëten beter vol te houden is, door de veelzijdige en lekkere recepten. Deze gerechten zijn ook heel goed te combineren met kinderen.

– Vincent –

Start wanneer jij er klaar voor bent!

Eenmalige investering

€ 139,30

incl. BTW

3 Care start-pakket

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Laten we beginnen met een kop thee en even kennis maken.
Daarna bespreken we jouw wensen en wat er allemaal mogelijk is.

Ben jij er klaar voor of heb je nog wat vragen?

Vul het 
contactformulier in, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gratis sessie