BOOST JE

VRUCHTBAARHEID

Je wilt dolgraag zwanger worden!

''Google zal je niet aan een zwangerschap helpen...''

Gratis sessie

Hoe fijn zou het zijn als...

Je denkt misschien dat je al gezond leeft...

Maar als je last hebt van de volgende elementen dan kan dit een teken zijn dat dit niet zo is en dat je daarom nog niet zwanger bent.

Gratis sessie

''Jouw leefstijl heeft invloed op je zwangerschap.

jij bent de sleutel tot sneller zwanger worden.''

BOOST JE VRUCHTBAARHEID

Na het volgen van deze challenge:

DAG 1

DAG 2

DAG 3

Praktische informatie

3 CHALLENGE DAGEN

Het zijn 3 challenge dagen.
Je kunt ze volgen via de stories op een besloten Instagram-account.

EEN JAAR TOEGANG

Je hebt een jaar toegang tot volgen van het account. Je kunt de challenge dus volgen wanneer het jou uitkomt!

Natuurlijk zwanger worden

''A healty outside starts from the inside.''

'Boost je Vruchtbaarheid' is geschikt voor jou als:

Start wanneer jij er klaar voor bent!

Boost je Vruchtbaarheid - Challenge

€ 47,-

Beslis je binnen 24 uur na het aanvragen van het E-book de challenge aan te schaffen
krijg je een leuke korting! —>

€ 27,-

Ervaringen van anderen

‘’Na het stoppen met de anticonceptie (pil) leken mijn hormonen helemaal ontregeld. Er zat geen ritme in mijn cyclus en ik had veel downgevoelens.. ik had het idee dat m’n natuurlijke ritme helemaal zoek was. Ik kon een verwijzing krijgen van de huisarts, maar met toeval met Esther in gesprek geraakt. Zij is mij gaan coachen en ik merk al resultaat. Ik ben hier superblij mee!’’

- Hetty
‘’Mijn vriend en ik wilden graag kinderen, maar eerst wilden we onze leefgewoontes verbeteren. Ik heb hier hulp voor gezocht bij Esther. Een goede stok achter de deur. Er valt zoveel te leren! Esther geeft fijne adviezen.’’
(Amy is inmiddels zwanger)

- Amy Jansen
‘’Na mijn zwangerschappen kwam ik maar niet van mijn kilo’s af. Door het geven van borstvoeding dacht ik dat ik nog maanden ongestraft extra kon eten. NOT! Om niet nog zwaarder te worden heb ik bij Esther aangeklopt. Het is zo fijn om weer fit en energiek te zijn. Ik kan nu weer met mijn kinderen in de speeltuin spelen, zonder dat ik steeds op het bankje wil gaan zitten.’’

- Annabel
‘’Ik probeerde al een tijd af te vallen, maar ik was mij niet bewust van het feit dat niet alleen voeding zorgt voor mijn overgewicht. Esther heeft mij geholpen mijn mindset te veranderen, hierdoor werk ik aan mijn zelfbeeld en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik grijp nu veel minder naar de chocolade en koekjes. De stress voor mijn gewicht was echt de boosdoener. Met de focus op mijn mindset en daarnaast op mijn voeding en beweging gaat mijn gewicht nu bijna vanzelf omlaag!! Dit had ik nooit in mijn eentje kunnen bereiken.’’

- Anne Straver
Previous
Next

''Na oneindig lang wachten was ik ein-de-lijk zwanger!

Gratis sessie

Esther van Boheemen

Had ik dit maar eerder geweten...''

Had ik maar eerder geweten dat ik tijdens het lange wachten zelf ook iets had kunnen doen om sneller zwanger te kunnen raken! Wat had ik graag gewild dat iemand mij hiervoor had wakker geschud.
Het was geen makkelijke weg, maar opgeven stond niet in ons woordenboek. Jarenlang zijn mijn man en ik door de rollercoaster van een zwangerschapstraject gegaan voordat wij ons kindje mochten krijgen.

Ik weet precies hoe jij je voelt als je (weer) een negatieve zwangerschapstest in je handen hebt, hoe moeilijk het is om andere vrouwen om je heen zo ‘gemakkelijk’ zwanger te zien worden en hoe bepaalde opmerkingen van anderen pijnlijk aan kunnen komen, terwijl je zelf al maanden van droomt van jouw eigen gezinnetje!

Hoe fijn zou het zijn als het ziekenhuistraject je bespaard blijft en je op een natuurlijke manier sneller zwanger kunt worden?!

Daarom besloot ik om mijn bedrijf te starten, waarbij ik jou als vrouw help om op een natuurlijke wijze meer kans te hebben op een zwangerschap, sneller zwanger te worden en dat kleintje waar je naar verlangt, eindelijk in je armen kan sluiten!

''Het geheim van succes zit in het VERANDEREN van iets dat je dagelijks doet.''

Veel gestelde vragen

Na de aankoop van de challenge kun je het Instagramaccount boost_je_vruchtbaarheid volgen.
Zodra ik de betaling binnen heb geef ik toegang tot het account.
Dan kun je starten met de Boost je Vruchtbaarheid – challenge.

Dit programma is geschikt voor jou als:

  • Je bent een vrouw en wilt ontzettend graag een kindje en bent bereid er alles aan te doen om je vruchtbaarheid te bevorderen.
  • Je nu nog anticonceptie gebruikt, maar binnenkort wilt beginnen aan jullie kinderwens.
  • Je een miskraam hebt gehad, maar toch blijft proberen zwanger te worden.
  • Je al een kindje hebt, maar de zwangerschap voor een tweede kindje langer op zich laat wachten dan gepland.
  • Je al in een ziekenhuistraject zit en je het oneindig lange wachten tussen de afspraken zat bent, je wilt zelf iets doen.
  • Je wel van een uitdaging houd: veranderen van leefstijl kost energie, motivatie en doorzettingsvermogen.
  • Je op een laagdrempelige manier kennis met mij wilt maken, zodat je later (eventueel) door kunt stromen naar het 3 maanden programma Sneller Natuurlijk Zwanger Worden.

Dit programma is niet geschikt voor jou als:

X  Je verwacht met dit programma in een week zwanger te zijn. Er zijn leefstijlaanpassingen nodig, zodat je daarna sneller zwanger wordt.
X  Je niet open staat voor een leefstijlaanpassing.
X  Je de discussie aan wilt gaan waarom je nu wel/niet gezond leeft.

De challenge is gemaakt voor 3 dagen. Het staat in de stories, je kunt zelf bepalen hoe lang je ermee bezig wilt zijn.
Je krijgt een jaar toegang, je kunt het dus volgen wanneer je wilt!

Nee, bij de challenge zit geen 1-op-1 coaching.

Je kunt na dit product wel doorstromen naar een vervolg product (Sneller Natuurlijk Zwanger Worden of een EMB test.

De ‘Boost je Vruchtbaarheid’ challenge kost € 47,- incl. BTW.

Beslis je binnen 24 uur na het aanvragen van het E-book gebruik te maken van de korting in de mail, dan kost het € 27,- incl. BTW.

Laat het mij weten en stel je vraag via het contactformulier

''Er is één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben jij!''